Képzési szükségletek felmérése, képzési tanácsadás

Képzési szükségletek felmérése, képzési tanácsadás

A képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás szolgáltatás célja annak a feltárása, hogy a tanulás iránt érdeklődő személyek számára mely képzéseink felelhetnek meg az ő személyes előképzettsége, korábban megszerzett szakmai tapasztalatai, egyéni érdeklődése és munkával kapcsolatos céljai alapján. A Felnőttképzési Iroda munkatársai, illetve az ügyfélszolgálat által végzett felmérési és tanácsadási folyamat során a jelentkezőnek módja nyílik megismerni a számára megfelelő képzéseket, az azokon megszerezhető kompetenciákat. Kihelyezett képzések esetében az ügyfélszolgálati pult munkatársa végzi a szolgáltatást.

A szolgáltatást igénybe venni akaró jelentkező a jelentkezési lapon jelzi, hogy igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat. Az ügyfélszolgálati munkatárs elektronikusan kiküldi a jelentkezőnek azon felület elérhetőségét, ahol előzetes információkat adhat meg az érdeklődő.
A beérkezett információk alapján a Felnőttképzési Iroda tájékoztatja a jelentkezőt, hogy milyen képzési programot, vagy szakmai programot tud ajánlani az érdeklődőnek. Amennyiben az NFSZK Nonprofit Kft. programjai közül nem tudunk megfelelőt ajánlani, tájékoztatást nyújtunk, hogy milyen intézményhez fordulhat a képzési igényével.

A szolgáltatás ingyenes.

Információs és koordinációs pontok