Tisztelt Látogató! A www.nfszk.hu oldal jelenleg fejlesztés alatt van. A teljeskörű tájékoztatás érdekében kérem, látogasson el korábbi honlapunkra, a www.fszk.hu oldalra is.

Együttműködési megállapodást kötött az ÉFOÉSZ és az FSZK

2019. március 14-én együttműködési megállapodást kötött az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ) és a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. (FSZK).

A dokumentumot Gyene Piroska, az ÉFOÉSZ elnöke és Dr. Tóth Tibor, az FSZK ügyvezetője írta alá, akik megerősítették, hogy a kapcsolat nem most kezdődött a két szervezet között, ugyanakkor kifejezték szándékukat az együttműködés megerősítésére, új szintre emelésére.

AZ ÉFOÉSZ székhelyén megkötött együttműködési megállapodás kiemelt célja, hogy szakmai tevékenységük összehangolásával az ÉFOÉSZ és az FSZK elősegítse a fogyatékosságügyi szakterület fejlődését. A fogyatékosságügyi szakmai feladatok megvalósításában a két szervezet vezetése stratégiai partnerekként tekint egymásra és elkötelezettek az együttműködés hosszú távú, sikeres megvalósításában.