Nyomtatásban is megjelent az Aki bújt, aki nem…

Nyomtatásban is megjelent az Aki bújt, aki nem… Útmutató autista gyermeket nevelő szülőknek a közös játék élményéhez című kiadvány az NFSZK Nonprofit Kft. kiadásában.

A gyakorlati példákat felsorakoztató, képekkel gazdagon illusztrált  kiadvány a Montázs projekt keretei között készült. A szerzők – Keresztesiné Szabó Anita, Rácz Zsuzsanna – és a kiadványt szakmailag előkészítő Autizmus Munkacsoport célja az volt, hogy ötletekkel, javaslatokkal segítsék az autista gyermeket nevelő családok életét, hozzájárulva a közös játék pozitív hatásainak felfedezéséhez. A játékos szituációk által a gyermek nyitottabbá válhat a környezet felfedezésére, megismerésére, a kommunikációs helyzetekben való részvételre, a kortársakkal való együttműködésre.

Képünkön Dr. Tóth Tibor ügyvezető és Fekete Ilona, az Autizmus Koordinációs Iroda megbízott vezetője mutatja be a kiadványt.

Az Aki bújt, aki nem… című kiadvány  elektronikus változata innen tölthető le:

https://www.nfszk.hu/kiadvanyok/autizmus-spektrum-zavar-temajaval-foglalkozo-kiadvanyok/aki-bujt-aki-nem-utmutato-autista-gyermeket-nevelo-szuloknek-a-kozos-jatek-elmenyehez

Információs és koordinációs pontok