PREVENT projekt online projektzáró rendezvény

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2021. április 21-én, 18 és 19 óra között, a PREVENT projekt online projektzáró rendezvényén!

Az NFSZK Nonprofit Kft., „Prevent Bullying and Abuse” (PREVENT) projektje 2018. december elején vette kezdetét, az Európai Unió támogatásával. Az Erasmus+ KA2-es projektben hat nemzet hét partnerszervezetének közös alkotómunkája eredményeként 2021-re létrejött egy érzékenyítő szimulációs társasjáték fiatal felnőttek számára, az abúzus mindenféle formájának visszaszorítása érdekében. A projekt fő célkitűzése a tanárok, oktatók, fiatalokkal foglalkozó szakemberek kompetenciáinak fejlesztése, hogy aztán ők felkészültebben tudják segíteni a rájuk bízott fiatalokat a különböző abúzushelyzetek jobb felismerésében, elkerülésében, megoldásában. Fontos szempont volt a játék kidolgozása során, hogy legyen egy olyan, a célcsoport számára is elfogadható és befogadható eszköz, amely érzékenyíti a fiatal felnőtteket a különböző sérülékeny csoportok tagjai felé a mindennapokban történő emberibb odafordulás érdekében.

Az online záró rendezvényen szó esik majd a PREVENT projekt szerepéről, hazaiból nemzetközivé válásáról, illetve a létrehozott szimulációs társasjáték tapasztalatairól és jövőjéről. Mindezen témákba a projekt hazai megvalósítói, tesztelői adnak betekintést.

A PREVENT projekt záró rendezvénye Zoom programon keresztül valósul meg és térítésmentes.

Az online rendezvény linkjét, az április 20-án 16 óráig, a prevent(kukac)nfszk(pont)hu email címre regisztráló érdeklődők részére küldjük meg, az eseményt megelőzően.

A regisztrációba kérjük, hogy tüntesse fel: nevét, a képviselt szervezet / munkahely nevét, címét, illetve azt az email címet, ahová a meghívót várja.

Információs és koordinációs pontok