Autizmus-barát családi program

SÍNEN VAGYUNK!

Látogatás a szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeumba

MONTÁZS projekt autizmus munkacsoportja újabb Autizmus-barát családi programmal készül, ezúttal a tömegközlekedés témakörében. A programra várjuk a tömegközlekedés iránt érdeklődő, autizmussal elő gyermekeket, fiatalokat és családjaikat. Játékokkal, programokkal készülünk, hogy egy izgalmas délelőttöt tölthessünk közösen a járművek között.

A program ideje alatt szokásos üzemeltetés mellett tart nyitva a múzeum, így bárki csatlakozhat rendezvényünkhöz, mindezek miatt kérjük, hogy csak előzetes regisztrációt követően vegyenek részt a programon. Tekintettel a múzeum adottságaira (nagy alapterület) a részvétel feltétele, hogy 1 kísérő a rendezvény teljes ideje alatt legyen a gyermekkel.

A részvétel önköltséges, a jegyárakról az alábbi linken tájékozódhatnak: https://www.bkv.hu/hu/muzeumok/varosi_tomegkozlekedesi_muzeum_szentendre

A Magyar Államkincstár (MÁK) által fogyatékossági támogatásban való részesülésről kibocsátott hatósági igazolvánnyal rendelkezők és 1 fő kísérőjük (a személyazonosság egyidejű igazolása mellett) díjtalan belépésre jogosultak.

Időpont

2018. május 5. – szombat.

Időtartam

körülbelül 2 óra – 10.30 – 12.30-ig

Helyszín

Szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeum
2000 Szentendre, Dózsa György út 3.
Közvetlenül a HÉV végállomás és a Volán pályaudvar mellett

Jelentkezési határidő

2018. április 23. 12 óra

A program tervezhetősége és autizmus-barát jellegének biztosítása érdekében kérjük Önöket, hogy amennyiben részt vennének programunkon, mindenképpen regisztráljanak!
A részvétel feltétele, hogy legalább 1 kísérő a rendezvény teljes ideje alatt tartózkodjon a gyermekekkel.

A korlátozott férőhely miatt a jelentkezések időrendi sorrendben kerülnek elfogadásra. A jelentkezők a részvételről 2017. 04. 27-ig kapnak visszajelzést.

A részletes tervezett programról a regisztrált jelentkezők e-mailben kapnak további tájékoztatást 2017.04.27-ig. Az autizmussal élő gyermekek, fiatalok számára segédanyagokat teszünk elérhetővé, melynek segítségével a családok előre felkészülhetnek a programra.

A programmal kapcsolatos kérdéseit Borsodi Zsófia várja a  e-mail címen, vagy a +36-1-4503247; +36306782610 telefonszámokon.

Regisztráció

A jelentkezés lezárult!

Információs és koordinációs pontok